Om företaget

Varmt välkommen till AnnaDacapo

AnnaDacapo är ett enmansföretag med den röda tråden återbruk. Ledorden från inköp till tillverkning och förpackning är ”återbruk i första hand”. Min vision är att inspirera till ett större återbruk och minskat resursslöseri.  

Det började med en loppis, inget ovanligt för min del. Det ovanliga var att jag snubblade över en symaskin som fick mitt hjärta att klappa. Den blev min till sist men inte utan dramatik, men det är en annan historia. Anledningen till den omedelbara kärleken var att det är exakt samma modell som min älskade mormor Anna lärde mig att sy på. Hon var en skicklig sömmerska och en mästare på att ta till vara. På hemvägen från den loppisen föddes tanken på mitt företag – och namnet Anna var en självklarhet. Dacapo var ett passande tillägg i hyllningen till min mormor och hennes livsstil.
Själv heter jag Ingela och jag älskar att sy, återbruka och returdesigna. Hoppas att du gillar det jag gör och varför!

När du handlar här stöder du inte bara en hantverkande småföretagare utan också en återbrukskultur och därmed bidrar du till ett minskat resursslöseri och är miljösnäll! Stort tack! 

AnnaDacapo is a oneman Company. I intend to use recycling at all stages from purchase to manufacturing and packaging.
When you buy you are not only supporting a small handcraft business but also a culture of reusing and thus contributes to reducing the resources in the world.


Bästa hälsningar
Ingela


AnnaDacapo ReturDesign │Ingela Jonsson │Gummastorpsvägen 20-11 29194 Kristianstad │SE550921436601 │Momsregistrerad│Godkänd för F-skatt

Kontakt: hej@annadacapo.se


AnnaDacapo Returdesign är ett Miljönärmärkt företag. 

En företagsmärkning som visar de företag som bidrar och inspirerar till en hållbar konsumtion. 

Framtagen av Avfall Sverige och används av kommunerna.